Friday, 15 June 2012

KALAU NAK TAHU APA DAP KATA PADA ORANG MELAYU PADA 13 MEI : BACA LAH INI


ITULAH SEBABNYA AYAH, IBU, ATUK DAN UWAN KITA MARAH SANGAT DENGAN DAP INI. KALAU DAP INI MASUK KE KAMPUNG KITA MASA ITU BERCERAMAH MEREKA AKAN HALAU DENGAN PARANG. BERBEZA DENGAN HARI INI DAP GUNAKAN ORANG MELAYU UNTUK PUJUK MELAYU UNTUK TIPU MELAYU DAN JIKA MEREKA BERKUASA NANTI INI LAH YANG AKAN TERJADI KEPADA KITA. KITA AKAN DI MAKI HAMUN DAN TALIBARUT-TALIBARUT MELAYU MACAM ASPAN ALIAS CHEGU BARD DAN LAIN LAIN AKAN HIDUP SENANG-LENANG SEBAB GADAIKAN BANGSA DAN AGAMA. PAS AKAN JADI PION (KUDA TUNGGANGAN). PKR AKAN JADI RAKAN KONGSI MENTADBIR SECARA SYAOTAN SETELAH MENUTUP MULUT PAS.

9 comments:

 1. Ini peranan halus yang dimainkan oleh LKY dan PAS. Hasilnya sudah mula nampak. Dalam setiap ceramagnya PAS akan kata, jangan takut pada DAP, tetapi takutlah pada UMNO yg telah 54 tahun 'merompak' negara ini. Malam tadipun mereka sebut di Tmn Ampangan.

  ReplyDelete
 2. DULU AKU PUJI PAS MEMANG BAGUS.TIME TU PERJUANG ISLAM. NEGARA ISLAM. TAPI.......SEJAK PEMIMPIN2 TUA MEREKA NYANYUK DAN PENGARUH ADIK TIRI BERNAMA PKR YANG PANDAI PUTAR BELIT , PAS DAH JADI HARU BIRU. MURTAD OK- KAKI HOMO JADI KAWAN OK- TABUR FITNAH OK- FATWA SONGSANG OK-ANTI RAJA OK-DAN YANG PALING BAHLUL TAK TAU LEHER MEREKA DAH KENA IKAT DENGAN RANTAI BESI PUN TAK TAHU GAK........malang melayu kini dek bodoh sendiri , alamat nak mampus di negeri sendiri.

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Jangan cakap sial yo Panglimo, bangkitlah, kito samo2 main poranan kita mano yang buleh. Samo2 kito sodarkan budak2 muda yang asyik morempit tiap-tiap malam Ahad tu. Ha, camno, buleh tak. Sotakat nak maki camtu yo, tak jadi apo2 doh.

   Delete
 4. Bila PAS bersekedudukan dengan DAP maka PAS menghalalkan matlamat DAP.

  ReplyDelete
 5. Ingatlah wahai orang melayu..jangan sampai Tanah Malaya ini jatuh ke tangan haram jadah cina laknat..jangan ikut parti PKR DAP dan PAS yang sama sama nak menjahanamkan orang melayu..kerana politik agama dan bangsa mereka sanggup korbankan..jauhi parti mereka itu. ALLAHUAKBAR

  ReplyDelete
  Replies
  1. 2 ckp ORG CINA la... bkn DAP la... kenapa nak salahkan parti? kat BN x de ORG CINA ke? jgn fanatik sgt dgn parti.. renung n fikir la wahai org yg mengutuk mana2 parti...

   Delete
 6. Memang botul apao kato DAP tu, tak caya, cuba cari buku laporan mengenai 13 Mei 1969, ada jual dikodai buku kek J.Jusco Soromban. Ekau akan tahu cerito sobonar e. Jadi, kito orang Melayu jangan main cakap marah, sial DAP tu yo, tapi orang Melayu mestilah susun strategi yang botul. Jangan mongok yo kek umpun pisang, jangan nak merempit yo kojo. DAP tu susun strategi e, lobih2 laie ADUN Rasah tu (Loke), dia pandai cakap bab agamo, bila dia cakap hal agamo, orang Melayu mulo lah bangga, terlentok dan puji lak laie. Inilah kalau ekau nak tau,strategi dio orang. Oleh itu nasihat eden, marah tu boleh marah tapi dalam masa yang samo, orang Melayu konolah fikir dan susun strategi yang botul.... Bangkit dari umpun pisang tu, jangan tidur sampai tongah hari... BANGUNLAH WAHAI BANGSA KU MELAYU.

  ReplyDelete