Wednesday, 25 April 2012

ADUN PAS SELEWENG DUIT UMRAH RAKYAT ???

Bukan hanya penduduk sekitar Paroi yang  bercakap mengenai  apa yang kini menjadi bualan rakyat bahawa pemimpin PAS yang  juga merupakan pesuruhjaya PAS Negeri Sembilan saudara Taufek Ghani merangkap ADUN  Paroi yang dikatakan tidak amanah apabila melesapkan wang SEKUMPULAN RAKYAT YANG MAHU MENUNAIKAN UMRAH.

Berita ini juga telah mula merebak di Rembau, Kuala Pilah, Jelebu , Port Dikson dan daerah daerah lain dan beberapa blog telah mendedahkan isu ini tetapi tidak mendapat respons  dari ADUN Paroi ini kerana mungkin mahu menutup cerita ini dan tidak mahu cerita ini menjadi bualan hangat rakyat Negeri Sembilan.

RAKYAT DI PAROI TAK NAK DAH.
JIKA INI BENAR BENAR TIDAK BERLAKU PENULIS MENCABAR TAUFEK MENAFIKAN DAN JIKA INI BENAR BENAR BERLAKU ELOKLAH TAUFEK  MEMOHON MAAF KEPADA RAKYAT KHUSUSNYA RAKYAT DI PAROI.

SEMEMANGNYA AMAT MALANG KEPADA PENDUDUK MEMPUNYAI WAKLI RAKYAT SEPERTI  TAUFEK DAN INI MERUPAKAN SATU KESILAPAN YANG BESAR MEREKA LAKUKAN KERANA MENGUNDI PAS DI PAROI PADA PRU12 YANG LALU.

TAUFEK YANG KONONNYA  BERLAGAK SEORANG PEMIMPIN PAS YANG BERSIH SEBENARNYA ADA LAH SEORANG YANG TIDAK AMANAH.
SURAT DARIPADA  MANGSA KEPADA TAUFEK.        SUMBER:   SILA KLIK DI SINI - 

1 comment:

  1. taufek ni memalukan nama keluarga la...cibai pye org..aku malu jd keluarga ko.ko xlyak guna nma keluarga lagi da..mmalu aku dgn arwah moyang mcm ni perangai ko...ko bkn pakcik aku lagi taufek..ko da malukn nma arwah tok..aku mmg dr dulu lg xsokong ko..sial pye org.

    ReplyDelete