Sunday, 13 May 2012

MEMALUKAN.!! NIK AZIZ KENA 'JERKAH' DGN KARPAL SINGH TERUS DIAM.

Lebai-Lebai DUNGU PAS sebenarnya telah meMALUkan dan menJADIkan ISLAM begitu HINA di mata KAFIR khususnya SEKUTU mereka iaitu DAP La'anatullah.. Ye la.. Nak KATA macam mana lagi kalau PRESIDEN PAS sebut HUDUD aje terus kena 'JERKAH' dek SINGH OKU yang jadik PENGERUSI DAP tuh? Baru sebut aje tuh? DiULANGi, baru sebut aje tuh? Belum lagi diBENTANGkan kat DUN atau PARLIMEN? Malah, boleh kata belum lagi diDRAFkan pun? HINA betul PAS ini di mata KAFIR seperti DAP La'anatullah.. Malangnya, PAS turut mengHERET ISLAM menjadi HINA bersama-sama mereka kerana LABEL ISLAM pada nama PARTI!

Kalau dulu bukan main HERO lagi PRESIDEN PAS mengKAFIRkan orang-orang ISLAM dalam UMNO.. Tragedi MEMALI menjadi SAKSI bagaimana orang ISLAM memerangi orang ISLAM sendiri kerana MULUT PRESIDEN PAS ini.. Kisah SOLAT 2 IMAM di Besut jugak BUKTI bagaimana HEBATnya mereka mengKAFIRkan sesama ISLAM.. Semuanya kerana UMNO diDAKWA menolak ISLAM dan HUDUD! Namun demikian, di manakah ISLAMnya PAS itu? Pada JUBAH? Pada JANGGUT? Pada PURDAH labuh? Pada SERBAN Pok Nik 'ALAIHISSALAM' ala roti TISU tuh? Apa BEZAnya ISLAM mereka dengan ISLAM pada orang UMNO?

Kalau sebut HUDUD pun kena 'JERKAH', apa Lebai-Lebai DUNGU tuh ingat mereka boleh TEGAKkan ISLAM di NEGARA ini lebih BAIK berbanding UMNO? Apakah Lebai-Lebai DUNGU tuh ingat KAFIR dalam DAP La'anatullah tuh akan berBONDONG-BONDONG masuk ISLAM kerana 'DAKWAH' Lebai-Lebai DUNGU ni? Sebelum ini seorang YB DAP La'anatullah dah pun mengHINA Lebai PAS dengan mengHADIAHkan 4 NASKHAH Al-QURAN sebagai SIMBOLIK memBUKTIkan Lebai PAS nak baca Al-QURAN pun kena mengHARAPkan pada DAP La'anatullah! 

Pernahkah anda terBACA mana-mana PEMIMPIN DUNIA yang bukan ISLAM mengHADIAHkan Al-QURAN kepada PEMIMPIN ISLAM? SENARIO terBALIK ada la!

Kalau PRESIDEN PAS boleh di'JERKAH' hingga keLIHATan begitu BODOH hanya kerana sebut HUDUD, apakah PAS ingat 'SALAKan' mereka akan diDENGARi oleh para PEMIMPIN DAP La'anatullah? 

Kalau dengan UMNO yang ISLAM bukan main HERO lagi PRESIDEN PAS, sekarang PENGERUSI DAP La'anatullah 'JERKAH' terus SENYAP-sunyi? TAKUT dengan SINGH yang dah jadik OKU tuh? 'TELOQ' kamu sebagai PRESIDEN PAS, sebagai Tok GURU, sebagai PEMIMPIN dan sebagai IMAM kamu SIMPAN kat mana? SIMPAN 'TELOQ' kamu kat rumah BINI yang mana satu? HE!HE!HE!

Nak HARAPkan ULAMA 'SERIGALA' macam Pok Nik nih? Sekali kena 'JERKAH' dek PENGERUSI DAP tuh mahunya terLANTAR 4,5 HARI kat wad CCU HUSM Kubang Kerian!Apa keMAMPUan ULAMA yang disebut sebagai 'SERIGALA' dalam HADIS Nabi SAW ini untuk berHADAPAN dengan puak-puak KAFIR dalam DAP La'anatullah tuh? 

BERANI ke? Dah berapa kali dah KONG KALI KONG dengan HUDUD nih? Kalau PRESIDEN PAS sebut pasal HUDUD kena 'JERKAH' terus SENYAP, Pok Nik nih baru dengar PENGERUSi DAP tuh berDEHEM aje pasal HUDUD terus dia kata "Di DADA Karpal ada BULAN!" KAH!KAH!KAH!


 
PERANGAI begini punya PENGECUT pun ada HATI pulak Lebai-Lebai DUNGU PAS nih nak menDABIK DADA kata mereka lebih ISLAM berbanding orang ISLAM lain?

 SETERUSNYA: KLIK SINI

1 comment:

  1. astaghfirullah hal azim... beristighfarlahh. bertaubat lah..kerana telah memfitnah.. telah mengherdik.. dan sebagainya.. sebelum menulis... fikirlah dahulu.. kerana penulisan anda mencerminakan .. siapakah diri anda

    ReplyDelete